23.18

jag blir varm i hela kroppen när jag tänker på dig.  Det börjar när du sätter dina armar runt min nacke och börjar kyssa mig på halsen & sägs hur mycket du tycker om mig. Jag blir varm i hela kroppen när jag ser dig gå förbi mig. Du är den mest bästa och underbara människan jag träffat och du betyder mest av alla och jag vill du ska veta hur mycket jag tycker om dig och jag finns för dig.
yes, Sebbe är bäst och kommer alltid vara :)

ja, eller nej , det går inte alls bra … "kompis"

Ja, vad ska man säga ? Är besviken på livet eller nått. brukar verkligen inte vara såhär Depp och ledsen som jag verkligen är nu, långt ifrån. men just nu NU ?! går allt (det mesta) emot mig av någon anledning.
Skolan går skit , jag som skulle kämpa ?
Att bli frisk lyckas jag inte heller med , snart 2 år och jag kommer inte ur det ? Alltid är det något efter det andra som precis slutat. just nu är jag sjuk , typ 3 olika ? Nej inte så normalt.
vänner då ? Var det inte ni som skulle finnas och älska mig? Va ? Ni sa ju så, vi bestämde ju att vi alltid skulle ställa upp för varandra . Vilken bullshit ! Hur kunde jag ens själv tro på det ? Ja inte så konstigt att man tror på sina vänner dock . Men herrejesus vad besviken jag blir hela tiden .
Jag är trött på detta nu , jag måste sätta stopp och komma ut detta, det är ju det jag verkligen vill, men orken då ? Vart har den tagit vägen ?
Ja min blogg suger oh är fulare än en aranäsa men jag ska , ska.
Svar : JA JAG GÅR I IDE OCH STANNAR DÄR !!!!

Det går bra nu,det går bra nu kompis !

ligger i sägen helt ensam, världens finaste hoppade precis på bussen hem till sitt och jag drog mig hemåt och hamnade här i sängen. Vet inte varför men alltid på kvällen när han åker , jag blir ensam försvinner all min ork jag hade när han var här iväg, bort här ifrån, långtborta &deppen börjar komma. Tänk pm jag inte hade gjort så, eller om jag hade gjort så istället för så ? Hade det som gör mig ledsen gjort mig glad då? Vem hade jag varit då ? Hade jag ens funnits på denna krångliga otacksamma planet då.
Skolan idag funkade bra vi började med träslöjd där vi gör skåp, blir huuur fult som helst men ändå , hade förberett mmig inför att ha so-prov vilket blev i morgon istället , som jag och Sebbisen pluggar till idag. Vi började istället med kapitlet.jude dom och i det ska vi ha en redovisning på 1500 ord, mindre kul!
På tyskan blev det Chill med mina goagrabbs som jag är i grupp med, inlämnings upg tills på torsdag …
Gick och käkade lunch med Korre sedan matte. Det går bra nu, det går bra nu kompis !
Sista lektionen hade vi idrott vilket vi badade på som var skitkul verklig , jag Johanna och louise vilket laget bestod av va lite onormala men gick fint ! ;) simmade 25+ under vattnet vilket jag är nöjd över ! Haha tappade dock bikinin men det är sånt man får leva med , eller ?
Resten av dagen har bestått av världens finaste , min sebastian !<3

life sucks then you die

inatt är en sån där jobbig natt, en natt då jag sätter på depplistan på högsta volym och bara vill försvinna härifrån. Bara för ett tag , bara bort från tankarna som gör så jävla ont. Tankarna om alla vänner jag inte tagit vara på , men nu är det för sent och det känns verkligen i hjärtat. önska av hela mitt äckliga hjärta du vore här, jag behöver dig mer än vad du tror ...

RSS 2.0